Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
A LED fénytömlő mint cégér

A LED fénytömlő mint cégér

2017. Március 21.
Amikor LED-es kivilágításra gondolunk, általában a karácsonyi időszak meleg fényei jutnak eszünkbe, pedig a LED-et sokkal több módon használhatjuk figyelemfelkeltésre. A reklámújságokról és fénypanelekről már szót ejtettünk, a következőkben viszont a LED fénytömlőkben rejlő figyelemfelkeltési lehetőség módjait szeretnénk bemutatni.
LED Neon Fénytömlő LED Flex

A nosztalgia ereje

A legtöbben emlékeznek még az ötvenes-hatvanas évek színpompás neon cégéreire, az utóbbi években pedig ismét fellendült ez a trend. Sok kávézó és étterem használ hasonló stílusú cégért, ami a nosztalgiát hivatott életre kelteni, megidézve egy letűnt kort.

Azonban a neon fénycsövek nem csak költségesek, mind befektetésként, mind pedig a fenntartásukat tekintve, de még a modern változatok is kevésbé környezetbarátok, mint a LED-es termékek. Ezen felül pedig anyagukból adódóan nem sok lehetőséget hagynak arra, hogy naprakésszé tegyük, esetleg kedvünk szerint alakítsuk őket.

Ezzel szemben a LED fénytömlők sokkal alkalmasabbak a figyelemfelkeltésre és hogy egyedi cégért gyártsunk magunknak.

A LED fénytömlők ereje

A LED fénytömlő értelemszerűen rendelkezik azokkal a pozitív tulajdonságokkal, amiket az egyéb LED-termékek esetén megszoktunk és nagyra tartunk. Jellemző rá az alacsony energiafelhasználás, ami kifejezetten költséghatékonnyá teszi, valamint a hosszú élettartam is, ami miatt gyorsan megtérülő befektetés bármely üzlet számára. Emellett pedig a fényszalagokhoz hasonlóan könnyen alakítható, hajlítható, ami lehetővé teszi, hogy impozáns alakzatokat hozzunk létre belőle, amik felkeltik a vásárlók figyelmét. Az egyedi formák kialakítása mellett az is a fénytömlők mellett szól, hogy jóval egyszerűbb kiegészíteni őket egyéb színekkel vagy új alakzatokkal, szemben a neon feliratokkal, amik esetében a már kész feliratot nem tudjuk megváltoztatni.

Mivel a LED fénytömlő elsősorban kültéri felhasználásra készült, ahogy arról a díszkivilágításoknál már meggyőződhettünk, ezért nem kell aggódni amiatt, hogy az időjárási viszontagságok esetleg kárt tesznek benne, ezért tökéletes választás lehet egy üzlet cégéreként.

Ha egyedi és figyelemfelkeltő cégért szeretnénk, a LED fénytömlő gazdaságos és környezetbarát, mindezeken felül pedig rengeteg kreatív lehetőséget nyújtó megoldás, amit kedvünk és ízlésünk szerint alakíthatunk.