Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
LED lámpák falra szerelve

LED lámpák falra szerelve

2015. December 14.
Az energiatakarékosság jegyében egyre inkább elterjedő LED világítás sokféle megoldást kínál külső és belső tereink megvilágítására, legyen szó pusztán dekorációs, vagy akár fővilágításról. A termékcsoportok száma is jelentős, a termékeké pedig már akkora, hogy a variációs lehetőségek minden igényt kielégítenek.
LED lámpa Falra szerelhető LED panel LED világítás

Hová szereljük?

Az, hogy külső, vagy belső térben szeretnénk a világítást megoldani, alapvetően meghatározhatja a végeredményt, de ezen, és a fényforrás konkrét megválasztásán túl van még egy fontos szempont, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül: milyen helyre, és hogyan szeretnénk elhelyezni LED lámpánkat?

A felszerelés módozatait illetően a süllyesztésen kívül a falon kívülre szerelt, valamint a függesztett módszer az, ami leginkább szóba jöhet, természetesen mindegyik más-más hatást kelt az adott környezetben. A rögzítés pedig történhet csavarral, vagy gipszkartonba való süllyesztés esetén akár egyszerűen a lámpatest helyére pattintásával.

Reflektorok, spotlámpák

A falra szerelhető termékek egyik legfontosabb kategóriáját azok a LED reflektorok adják, amelyek bejárati ajtó vagy garázsajtó fölé helyezve otthonunk kültéri világításának meghatározó elemei lehetnek, hiszen nem kell a kulccsal a sötétben kotorászni, ezen kívül az udvar, a bejárat általános megvilágítására is tökéletesek, felszerelésük pedig már néhány csavarral megoldható. 

A benti spotlámpák, spotos lámpatestek oldalfalra és mennyezetre is tökéletesek, a belmagasság azonban közbeszólhat - ha ugyanis túl magas a mennyezet, a már említett belógatott megoldás rendkívül megnyerő, és mindenekelőtt hasznos lehet. Egy függesztett LED panel ez esetben csodákra képes.

Falikarok, fali lámpák

A sok esetben külön ki- és bekapcsológombbal rendelkező falikarok, fali lámpák, oldalfali lámpatestek szépségét az a könnyedség adja, ahogyan az üvegbúra mintázata, valamint a króm talp az enteriőrbe illeszkedik.

Ezek az általában hangulati, vagy irányított fényeket biztosító lámpatestek többnyire alacsonyabb magasságban, rendszerint tükör előtt, ágy mellett, vagy a közlekedőkben mutatnak jól, és funkciójuk ezáltal nem csak a klasszikus értelemben vett világításban merül ki.

A kellemes hangulatért, a modern stílus megjelenéséért ugyanúgy felelnek. LED szalag falra szerelésével, és LED szalagos rejtett világítással kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink egyikén.