Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
Bemutató: ML-4D-72W egyenes fényhíd

Bemutató: ML-4D-72W egyenes fényhíd

2016. Március 25.
Az Off-Road LED lámpák nélkülözhetetlen kellékei az éjszakai terepjárós utaknak - akár kényszerből, akár szórakozásból vagy hobbiból indulunk neki. Az ML-4D-72W fényhíd kiváló választás lehet, ha még nem rendelkezünk ilyennel. Mutatjuk, miért.
Autós LED Off-Road LED lámpa MonsterLED Fényhíd LED fényhíd

Alacsony energiafogyasztás, magas élettartam

Az autós LED lámpák sohasem tartoztak a legnépszerűbb LED termékek közé, ugyanakkor tény, hogy a saját területükön olyan minőségi megoldást jelentenek, ami mellett nemigen mehetünk el szó nélkül. Az erős fény, az alacsony fogyasztás és a hosszú élettartam a legfontosabb jellemzői ezeknek a lámpáknak, de hogy jobban érzékeltessük, miről is van szó, részletesebben is megnézünk egyet - egy olyan fényhidat, amely bármely terepjárón vagy Off-Road járművön megállja a helyét: a webáruházunkban ML-4D-72W cikkszámmal ellátott MonsterLED 7wW-os 4D lencsés egyenes fényhídját.

24 db 3W-os CREE LED-del

A 4D-s fényhidak közé sorolt ML-4D-72W alapvetően abban különbözik az A1 típusú original fémhidaktól, hogy a beépített LED-ek nem egy, hanem két sorban sorakoznak, ezáltal még inkább biztosítva minket arról, hogy az előttünk lévő akadályok tökéletes megvilágításba kerülnek.

Erről jelen esetben 24 db 3W teljesítményű CREE LED gondoskodik, melyek közül két szélen belső prizmás, középen pedig tükrös belső felületű foncsorok segítik a fényt abban, hogy minden igényünknek megfeleljen: a középső szúrófénynek hála messzire elláthatunk, a szélső LED-ek szórt fénye pedig a lámpa, valamint az autó környezetét is beteríti - így nem kell választani, vagy kompromisszumokat kötni.

Közel 6 és félezer lumen fényáram

A LED-ek számából könnyedén kiszámítható, hogy egy összességében 72W teljesítménnyel rendelkező fényhídról beszélünk, ami 90 lumen/W fényhasznosítás mellett 6480 lumenre képes. 6000 Kelvin színhőmérsékletű, hideg fehér színe még inkább azt az érzetet kelti, hogy semmi sem kerülheti el figyelmünket - ezen kívül a nappali fény színéhez igen közel áll.

Az erős víztiszta plexinek és a fémháznak köszönhetően a LED-ek megfelelő biztonságban vannak, ám ha mégis történne valami, a 4 év garancia több, mint megnyugtató lehet. Az IP 67 védettség a víz ellen is védelmet nyújt, így bármilyen időjárási körülmények között nyugodtan autózhatunk. És ami az elhelyezést illeti: a felszerelést két, a termék oldalán található láb segíti, amivel akár tetőre, tetőcsomagtartóra, akár a jármű elejére, lökhárítójára egyszerűen rögzíthető.