Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
A jövő világítástechnikája

A jövő világítástechnikája

2015. Október 20.
A LED-es világítástechnika az igen népszerű LED szalagok mellett sokkal több termék formájában jelen van, mint hinnénk, azon túl pedig kiegészítők egész sorával próbál még inkább megfelelni a mai kor elvárásainak, a vásárlók igényeinek. Hangulatvilágítás? Vagy inkább fényár? Hálószobába? Vagy üzlethelyiségbe? Minden megoldható.
LED világítás LED szalag LED reflektor Világítástechnika

Széles termékpaletta

Az emberek egy része hajlamos a LED szó hallatán automatikusan a LED szalagra gondolni, másoknak a környezetvédelem, a takarékosság, vagy a hosszú élettartam jut eszükbe. Ezek a tulajdonságok azok, amelyek miatt a LED mára már végérvényesen kispadra ültette a hagyományos izzókat, és annak ellenére, hogy sokan ódzkodtak az új technológiától, a mai modern világítástechnika gyakorlatilag elképzelhetetlen nélküle. 

A termékpaletta a legegyszerűbb LED izzóktól a különböző lámpatesteken, spotlámpákon keresztül egészen a reflektorokig terjed, és legyen szó kültérről, beltérről, pusztán a megfelelő hangulat megteremtéséről vagy akár erősebb fényforrás szükségességéről, alkalmazási területeit tekintve nincs olyan szeglet, amelyet ne fedne le.

LED panel, mennyezetre

Hangulatvilágításra a már említett LED szalag, mennyezeti lámpatestek gyanánt pedig a LED panel ideális választás, természetesen a kívánt teljesítmény és színhőmérséklet figyelembevételével. A gipszkartonba, kazettás álmennyezetbe süllyeszthető típusok mellett találunk oldalfalra vagy mennyezetre szerelhetőt, akár függesztéssel vagy kiemelő kerettel, így a süllyeszthető típusok akár könnyedén falon kívüli felületre is kerülhetnek. Konyhába, irodába, üzlethelyiségbe különösen ajánlott.

Reflektorral a sötétség ellen

A tél közeledtével egyre hamarabb sötétedik. A bejárati ajtó, garázs fölé helyezett LED reflektor nem csak praktikus, de igen hasznos szolgálatot tehet ilyenkor. Arról nem is beszélve, hogy a LED fénysorok dekorációs szerepük mellett kiválóan "mutatják az utat", kellemes látványt nyújtanak az udvar, kert, ház külső szemlélőjének, belül pedig vigyáznak ránk a lépcsőfeljárókon, meghitt, nyugodt hangulatot teremtenek a hálószobában, elhelyezési variációs lehetőségeik pedig végtelenek.