Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
ECO LED panel 12W

ECO LED panel 12W

2016. Július 23.
A fő- és dekorációs világításra is alkalmas LED panelek a LED termékek egyik legpraktikusabb, legsokoldalúbb képviselői. Szinte bármilyen környezetben megállják a helyüket, legyen az ipari vagy otthoni, modernebb vagy visszafogottabb. 12 wattos változatuknál pedig nehezen találni ideálisabbat otthonunkba.
ECO LED panel 12W LED panel LED világítás LED lámpa

Amiben minden LED panel jobb

A kazettás álmennyezetbe építhető, vagy kiemelő kerettel a mennyezetre szerelhető, extra takarékos, egyszerűen felszerelhető LED paneleink számtalan előnnyel rendelkeznek a hagyományos fénycsöves lámpatestekkel szemben.

Rendkívül alacsony fogyasztásuk mellett káprázásmentes, azonnali fényerőt biztosítanak, a legmodernebb Chip on Board technológiával vannak ellátva, hosszú élettartamuk során karbantartást nem igényelnek, mindemellett pedig modern, dekoratív megjelenésüknek köszönhetően bármilyen enteriőrbe kiválóan illeszkednek. Ezen tulajdonságok mellett nem csoda, hogy népszerűségük egyre nagyobb, függetlenül attól, hogy milyen méretű, mekkora teljesítményű, vagy pontosan milyen kivitelű termékről van szó.

12W - az ideális választás

Webáruházunk kínálata többféle LED panelt is kínál, melyeket a már fentebb említett tulajdonságok alapján csoportosíthatunk is. A 6-12-18-24 wattos teljesítmény közül 900 lumenes fényerejével a 12W-os változat lehet az egyik legjobb választás, tekintve, hogy fénye alig kevesebb, mint a régen igen népszerű egykori 100 wattos hagyományos izzó fényereje.

Ez a se nem túl erős, se nem túl gyenge fény természetesen hideg (5000 K), illetve meleg fehér (3000 K) változatban is kapható, kivitelétől függően pedig mintegy 3700-4900 Ft-os áron érhető el - és itt kell megemlítenünk két rendkívül fontos tényezőt, mielőtt még túl sok következtetést vonunk le az árból. Áruházunk több termék vásárlása esetén kedvezményes árat biztosít (részletek a termékoldalakon), más üzletek alacsony áras termékeinél pedig érdemes odafigyelni: velünk ellentétben sokan tápegység nélkül árulják a paneleket.

Mennyezetbe építhető, extravékony kivitelben is

A teljesítményen kívül a megjelenés lehet a vásárlók második legfontosabb szempontja - természetesen az ár mellett. 12 wattos LED paneleink kör és négyzet alakban egyaránt kaphatóak (17cm-es átmérővel, illetve 17X17cm-es méretben), ami azonban még ennél is lényegesebb: mindegyikből tartunk falon kívüli és süllyesztett változatot is. Ez azért is említésre méltó, mert a beépíthető LED panelek megoldást nyújtanak azokon a helyeken, ahol a beépítési mélységben nem férnek el az MR16-os fényforrások.

A LED paneleket már akkor is be lehet építeni, ha a mennyezeti gipszkarton tábla fölött mindössze 2-3 cm van a plafonig. Ez a plafonba simuló egyedi megjelenés még kedveltebbé teszi a vásárlók között.