Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
LED reflektor 50W meleg fehér

LED reflektor 50W meleg fehér

2016. Július 27.
A LED reflektorok a hagyományos halogén fényvetőkhöz képes akár 80%-kal alacsonyabb energiafelhasználást produkálnak, ami nyomós érv lehet mellettük - de emellett is van még jó néhány kedvező tulajdonságuk. Az 50W-os LED fényvetőn keresztül mutatjuk be most, mik ezek.
LED reflektor 50W Meleg fehér reflektor LED

200-250W-os halogén reflektor kiváltására

A 10W teljesítményű kültéri ledes fényvetők tökéletesen kiváltják a 100W-os halogén reflektorokat, de ha nagyobb teljesítményre van szükségünk, 20, 30, de akár 50 - sőt leginkább ipari felhasználásra 100W-os vagy ennél nagyobb teljesítményű LED reflektort is találhatunk.

Az 50 W-os teljesítmény mindemellett bőven elég még akkor is, ha nagyobb fényerőt szeretnénk: a mintegy 4 ezer lumennek köszönhetően ez a termék több, mint 5-ször akkora fényárammal bír, mint a 700 lumenre képes 10W-os társa. Ez azt jelenti, hogy képes egy 200-250 wattos halogén reflektor kiváltására is, jóval alacsonyabb energiafogyasztással és minimális hőtermelés mellett.

Chip on Board technológiájú LED chip

A LED reflektorok elsősorban kültéri használatra valók, de akár üzletek kirakatainak megvilágítására is kiválóak. A bennük található COB LED a garancia arra, hogy bekapcsolás után azonnali fényt biztosítanak, emellett pedig nem vibrálnak, rázkódásra nem érzékenyek, fényeloszlásuk pedig széles sugarú és teljesen homogén.

További előnyük, hogy a beüzemelés egyszerű, a rögzítés pedig mindössze két csavarral könnyedén megoldható. Nincs ultraibolya és infravörös sugárzás, és higanyt, ólmot sem tartalmaznak, ami környezetbarát jellegüket bizonyítja. Élettartamukat pedig nem befolyásolja a ki- és bekapcsolások száma.

20.000 óra élettartam

Ha már az élettartam került szóba, számszerűsítsük is egy kicsit: az 50W-os ledes fényvetők a ledes technológiának és az IP65-ös védelemnek köszönhetően 20 ezer órát is bírhatnak, gyakori fel-le kapcsolgatásra való érzéketlenségnek köszönhetően pedig ezek is használhatóak mozgásérzékelővel, alkonykapcsolóval vagy időkapcsolóval.

Ha pedig reklámtábla megvilágítása a cél, állvány vagy tartókonzol is beszerezhető hozzájuk. Méretüket tekintve ezen kiegészítőkkel sem foglalnak el nagy helyet, nélkülük pedig még úgy sem: a 290x230x150 mm-es lámpa megjelenése kellően visszafogott, meleg fehér fénye pedig kellemesen sárgás fényt biztosít.