Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
Főoldal > LED fal és kijelző készítés

LED fal és kijelző készítés

LED fal készítés

A leginkább a televízióhoz hasonlítható LED fal a nagy felületű, reklámcélú kivetítők legkorszerűbb képviselője, amely az elmúlt évtizedben akkora fejlődésen ment keresztül, hogy kezd valóságos iparág épülni rá. Cégünk a LED falak moduláris felépítésének köszönhetően bármekkora méretű LED falat képes építeni, legyen szó annak akár beltéri, akár kültéri felhasználásáról. Bármelyikről is beszéljünk, olyan eszközt ad a kezünkbe, amelyhez hasonló megjelenítésre csak a televíziós reklámok képesek. Sőt, még ennél is többet kapunk, hiszen a kreativitás, a változtathatóság, a sokszínűség, és megjelenésszám terén is sokkal többre képes, jóval alacsonyabb áron, a köztéri reklámhordozók piacán pedig jelenleg nincs ennél hatékonyabb eszköz.

A LED fal egyik legfontosabb tulajdonsága a felbontás, amit a pixelek közötti távolság határoz meg. Ez a milliméterben megadott szám alapvetően befolyásolja a képminőséget: minél kisebb, annál jobb a felbontás, annál kisebb a minimális látótávolság és annál magasabb a pixelszám, ergó élesebb a kép. Általában a beltéri kivetítőket speciális pixelekkel, úgynevezett SMD ledekkel építik, melyek egyszerre tudják előállítani és kezelni a 3 alapszínt. Ezáltal szorosabban lehet egymás mellé építeni a fénypontokat, melynek a felbontásnál van fontos szerepe. A másik végletet a kültéri óriás kivetítők adják, ahol a nagy pixeltávolságok miatt akár 16 ledet is összeépítenek.

A kültéri LED falak teljesen vízállóak, és jóval nagyobb fényerejűek, hogy a napsütés ellenére is jól láthatóak legyenek. Éppen ezért kiválóan használhatóak különböző programok, rendezvények, sportesemények, koncertek alkalmával.

A LED fal panelekből épül fel, ami a szállíthatóság és az összeszerelés tekintetében nagymértékben megkönnyíti mind a mi, mind a vásárlóink dolgát. Közel lehetetlen vállalkozás lenne egy óriási - akár több, mint 100 négyzetméteres - kijelző helyszínre szállítása és felállítása, így azonban még a szervizelhetőség is jócskán leegyszerűsödött: a hibás panel így könnyedén kiemelhető és bármikor kicserélhető.

LED kijelzők és reklámok

A LED futófényekre a falaknál kisebb - de közel sem jelentéktelenebb szerepet betöltő - kijelzők a jellemzőek. Funkcionalitásukat tekintve hasonló termékekről beszélünk, itt is ugyanaz az alapvető cél: hogy a vásárló hozzánk térjen be. Mérettől függően ezeket a fényreklámokat üzletünk bejárata fölött, vagy a kirakatban is elhelyezhetjük, mégpedig úgy, hogy akár minden nap mást és mást jelenítünk meg a fényújságon. Szöveges és grafikus megjelenítés egyaránt megoldható, a színek és a méretek palettája pedig szintén nagyon sokrétű. Szöveget, képet, videót is könnyedén meg lehet jeleníteni rajta, ami azért is előnyös, mert nem kell folyamatosan új molinókat, fóliákat, reklámtáblákat gyártatni, egyszerűen csak fevisszük a kívánt szöveget és már készen is vagyunk.

A matricák, táblák kora egyébként is leáldozóban van, digitális világunkban annyi inger éri az embert, hogy ezeket már észre sem veszi. Az üzletek a figyelemfelkeltés terén vetekednek egymással, és ebben sokkal jobb eredményekre képes az élénk színeket, interaktív fényjátékot megjelenítő LED mátrix, amelyen az információk is mindig aktuálisak lehetnek.

A LED reklámok kétségkívül drágábbak, mint a hagyományos reklámtáblák, de mint minden LED termék esetében, itt is csak a kezdeti, beszerzési költségek magasabbak, hogy aztán hosszabb távon nemhogy kiegyenlítődjön, hanem még haszonba is forduljon a pénzügyi ráfordítás. Az alacsony fenntartási költségek mellett egy tartós, minőségi terméket kapunk, amelyre még 3 év garanciát is kínálunk. Így egészen biztos lehet benne, hogy nem csak ideig-óráig lesz hasznára a választott fényreklám.

Szakmai támogatás

Az RGB LED falak és fényreklámok, futófények üzemeltetéséhez és reklámcélokra való kül- illetve beltéri alkalmazásához teljes infrastruktúrával, szervízháttérrel, telepítési és működtetési tapasztalatokkal rendelkezünk, a megvalósításhoz pedig megfelelő financiális háttér, széles körű szakmai tudás és 5 éves szakértelem segít bennünket. Ezen tapasztalatainkkal szakmailag kifogástalan megoldásokkal tudunk szolgálni és tanácsainkkal nagymértékben segíteni a megfelelő berendezés kiválasztását, valamint a teljes folyamatokat végigvinni a megrendeléstől, a telepítésen át akár az üzemeltetésig, lépésről-lépésre. Igény esetén természetesen nem csak a telepítés, hanem az üzemeltetés, karbantartás közben felmerülő kérdésekkel, kérésekkel kapcsolatban is állunk rendelkezésére, így folyamatosan figyelemmel tudjuk követni a termék - szakszerű - használatát.

Amennyiben van elképzelése, esetleg szeretne többet megtudni a témával kapcsolatban, vagy tanácsot kérni, keressen minket a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén, ahol igényeinek megfelelő, személyre szabott árajánlatot is tudunk adni.