Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
Főoldal > Világítástervezés LED-del

Világítástervezés LED-del

Ingyenes felmérés a helyszínen, telefonon, vagy egyeztetés e-mail-ben

Amennyiben Ön projekt kivitelező vagy beszerző, és a megvalósításhoz fénytechnikai tervekre van szüksége, keressen meg minket a Kapcsolat menüpontban található elérhetőségeink egyikén. Előzetes egyeztetés után, a terveket kézhez kapva, vagy a terület helyszíni bejárását követően több alternatívát dolgozunk ki minden helyiségre a szabályozási-, felhasználói- és a stílusbeli kritériumokat szem előtt tartva, és egy komplett árajánlat formájában, megtérülési számításokkal segítjük hozzá a felelős döntéshozatalhoz.

A felmérési időszak alatt igazodunk az Ön idejéhez és igényeihez, hogy a lehető legpontosabban, és az egyéb munkafolyamatokat nem hátráltatva sikerüljön megvalósítani a projektet.

Miután a döntés megszületett, nem ér véget a folyamat. A szerelési, beüzemelési feladatokat segítve, a projekt résztvevőivel párhuzamosan dolgozunk a felmerülő további igények megvalósításán vagy a kivitelezést hátráltató problémák elhárításán. Tapasztalataink szerint nincs olyan projekt, amiben a kivitelezés és az igények egyedisége miatt ne merülne fel valamilyen megoldásra váró nehézség. Ezekben partnerek vagyunk és közös, folyamatos munkával segítünk a mielőbbi elhárításban.

Minden ügyfelünk számára ingyenesen biztosítunk egy felhasználói utánkövetést, hogy a jövőbeni beruházások során még pontosabban tudjuk megvalósítani.

Energiamegtakarítás a LED technológiával

Ha Ön otthonában szeretné a jelenlegi fényforrások cseréjét a lámpatestek cseréje nélkül megoldani, csak küldje el nekünk a jelenleg használt fényforrások típusat és teljesítmény adatait. A lehető leghamarabb próbálunk kidolgozni egy több alternatívát magába foglaló árajánlatot, egy minden eshetőséget figyelembe vevő megtérülési számítással összekötve.

Amennyiben szükség van rá, a szerelést, kivitelezést, a foglalatok és a fényforrások cseréjét saját szakembereink elvégzik. Ennek feltételeit, munkadíját egy külön ajánlatban tudjuk összegezni. Bármilyen konstrukcióban is cseréli le meglévő világítótestjeit, végeredményül minden esetben egy korszerű és hosszú távon takarékos világítással rendelkezhet.

Világítástervezés

Míg lakások, szórakozóhelyek esetén egy helyszíni bejárás, vagy látványterv sokszor elegendő egy árajánlat elkészítéséhez, üzemcsarnokok, közületi világítások vagy nagy beruházások teljes világításrendszereinek megvalósításához sokkal több információra van szükség.

A bejárás közben készült mérési eredményekkel, a helyiség pontos geometriai méreteinek, berendezési tárgyainak, a fényforrások helyeinek és típusainak, továbbá a környezethez - jogszabályban megszabott - megvilágítási szint ismeretében megkezdjük a tervezést. A hálózati, villamossági tervezést meg kell előzze ez a folyamat, mivel a kiállások, és egyéb elektromos berendezések elhelyezéséhez szükséges a lámpatestek elhelyezésének ismerete.

Pontos, szakszerű világítási terv elkészítéséhez az előbbi szabályokat célszerű betartani, mivel mind a környezet, annak színe, a berendezési tárgyak, berendezések elhelyezkedése, alakja, színe befolyásolhatja megvilágított területen mérhető fényerőt. Legfontosabb tényezők a fényvisszaverődés, fényelnyelés és fényáteresztés, így ezek ismerete elengedhetetlen. Gyakori megoldás egy központi világítás alkalmazása, míg a szükséges megvilágítási szint elérését a munkaterületek egyedi megvilágítása biztosítja, így egyszerre lesz a világítás költséghatékony és a szabályoknak megfelelő.

Tanácsadás

Amennyiben - persze jogosan - nem sikerül dönteni a legújabb LED technológiai újítások, megoldások, termékek vagy világítási megoldások között, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy olvassa el a tudástárunkban a LED-ről és minden egyéb világítási területről szóló szakmai cikkeinket.