Az ArtLED webebáruház a működéshez szükséges sütiket ("cookie-kat") használ. Az oldal további használatával hozzájárul azok használatához. Tovább…
Főoldal > Viszonteladás

Viszonteladás

Növelje termékpalettáját az ArtLED termékeivel!

Hasonló területen dolgozik? Boltja van? Amennyiben termékeink minősége és árai elnyerte a tetszését, ne habozzon, bátran jelentkezzen viszonteladóink közé, és vegye igénybe nagykereskedelmi kedvezményeinket!

A jelentkezés egyszerű és gyors:

 • Regisztráljon áruházunkba és figyelmesen töltse ki a szállítási és számlázási címeket.*
 • E-mailben küldje el a vállalkozói igazolványa vagy cégbírósági bejegyzése vagy működési engedélye másolatát.
 • Munkatársaink hamarosan megadják Önnek a nagykereskedelmi árakat.
 • Következő bejelentkezéskor nagykereskedelmi árakon vásárolhat, így kedvezőbben juthat hozzá a termékeinkhez.

*A regisztrációval kapcsolatban az ÁSZF-ben feltüntetett feltételek érvényesek, ezek elfogadása kötelező. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 1.§ (1) bekezdés értelmében gazdasági társaság kereskedőket, viszonteladókat, egyéb jogi személyeket nem illeti meg az Elállási jog!

Miért érdemes éppen a mi cégünket választania?

 • Minden termékünk raktáron van, azonnal kiszolgálható.
 • Széles termékpalettánk a kiterjedt beszerzési hálózatunknak köszönhető.
 • Heti rendszerességgel jelennek meg új termékeink, követve az aktuális technológiai és gyártási újításokat.
 • A beszerzéseink legjava közvetlenül a gyártótól érkezik külföldi importból, így kedvező árakat tudunk biztosítani Ügyfeleink számára.
 • Tudástárunk segít eligazodni a LED termékek között, folyamatosan frissülő blogunk pedig ötletet adhat lakásfelújításához vagy saját projektjéhez.
 • Cégünk teljes mértékben magyar tulajdonban van, a hatályos jogszabályoknak eleget téve működik.
 • Minden termékünkhöz több, nagy felbontású képet töltünk fel, hogy a lehető legkönnyebb legyen a választás, és ne érhessék meglepetések a csomag kibontása után.

Szállítási határidők:

A webuházba feltöltött minden terméket tartjuk raktáron, de eltérő mennyiségekkel. Populárisabb termékek esetében nagyobb készlettel rendelkezünk, így azokat 1 napos szállítási határidővel szolgáljuk ki, így akár már másnap Önnél lehet. Ritkábban vásárolt termékekből 1-2 darabos készletet tartunk fenn, de a beszerzésük nagyobb mennyiségben is legfeljebb 3 munkanap. Mivel raktár kapacitásunk véges, így egyedi, illetve nagy tételű rendelések esetén a gyártóval való egyeztetés után tudunk a szállítási határidőről tájékoztatást adni.

Cégünk az esetek legnagyobb részében biztosítani tudja a csomagok kiszállítását már a rendelést követő napon. Hogy tudjuk ezt megtenni? Szinte minden esetben a futárszolgálat számára a csomagok leadása este 7-től van, így azok rendelését is ki tudjuk szolgálni, akik csak a munkaidejük után tudták a rendelésüket leadni.

A csomag feladásáról minden esetben e-mailben csomagazonosítót küldünk. A csomag érkezése az email elküldését követő munkanapon várható.