Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

 

Átvételi módok

Felhívnánk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy cégünk székhelyén nem üzemel bolt, ezért személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség. A megrendeléseket teljesítése házhoz szállítással történik.

Várható szállítási idő

A megrendeléseket átlagosan 3-5 munkanap múlva kézbesítjük Magyarország egész területén futárszolgálat segítségével 8 és 17 óra között. Egyes termékeket egyedi szállítási idővel tudunk teljesíteni, ez az információ minden esetben látható a termékadatlapon. Amennyiben a szállítási idő hosszabb időt venne igénybe, úgy minden esetben értesítjük kedves Vásárlóinkat. Kiszállító partnereink a GLS és a PLS futárszolgálat.

*Egyes termékeket egyedi szállítási idővel tudunk teljesíteni, ez az információ minden esetben látható a termékadatlapon. A jelzett szállítási idők külső tényezők miatt néhány esetben nem teljesülhetnek, nem tekinthetők véglegesnek.

Szállítási költségek

1.490 Ft / megrendelés

Az alábbi kategóriában lévő termékek szállítási díja:

  • Kert > Bútortakaró
  • Kert > Kerti bútorok
  • Kert > Műfű (kivéve műfű kiegészítők)
  • Kert > Napvitorla

2.390 Ft / megrendelés

*Több kategóriába tartozó termékek vásárlása esetén a szállítási díjat csak egyszer, a termékeknek megfelelő legmagasabb kategória szerint számítjuk fel!

Fizetési módok

  • Utánvétel: megrendelését az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyával egyenlítheti ki (utánvét formájában) a futárnak. Házhozszállításnál átvételkor történő fizetés során utánvét kezelési díjat számítunk fel, melynek összege 390 Ft.

  • Banki előreutalás: ha megrendelése értékét banki előreutalással kívánja kifizetni, akkor a fizetendő összeg bankszámlánkra történő beérkezése után készítjük össze csomagját és kezdeményezzük a futárszolgálattal történő kiszállítását (csak a bankszámlára történő beérkezést fogadjuk el, igazolást nem). Banki előre utalás esetén utánvét kezelési díjat nem számítunk fel.

  • Online bankkártyás fizetés: Vásárlóinknak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül (OTP SimplePay). A szolgáltatás az OTP Mobil Kft. biztosítja.

 

Amennyiben sérülten kapta a küldeményt

Javasoljuk, hogy kiszállításkor, kiérkezésekor – még a futár jelenlétében – vizsgálja meg a csomagot, és győződjön meg annak sértetlenségéről! Amennyiben külsérelmi nyom található a csomagoláson, kérjük, hogy vetessen fel kárjegyzőkönyvet a szállítást végző logisztikai cég munkatársával, ellenkező esetben reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben valamilyen problémát észlel, kérjük azt a lehető leghamarabb jelezze felénk valamint készítsen fotókat a termék állapotáról és ezt mellékelve írja meg nekünk panaszát az info@artled.hu e-mail címre, rendelési azonosítóval ellátva.