Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nortene ABERDEEN 30 mm műfű, zöld/barna, 1 x 4 m

Gyártói cikkszám: 2014915
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Foglalj időpont tanácsadásra, tervezésre vagy kivitelezésre.

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Információk

Nortene ABERDEEN 30 mm műfű tekercses kivitelben

Zöld/barna szálösszetételének köszönhetően igazán hasonlít a természetes gyepre. Felülete csúszásmentes, ráadásul a perforált alap kiváló vízelvezetést biztosít. Sokáig megőrzi természetes megjelenését. Használatával időt, pénzt, energiát spórolhat, ugyanakkor nincs szükség a permetezőszerek használatára. Kertesházban lakik és lehetetlennek tűnik Önnek, hogy gyönyűrő gyep legyen a kertjében? A Nortene műfüvek lehetővé teszik, hogy ne a szomszéd füve legyen zöldebb!

Ajánlott felhasználási terület: udvarba, teraszra, erkélyre, játszótérre, bármilyen dekorációhoz, hiszen tökéletes helyettesítője a természetes gyepnek.

Jellemzők

Szálak anyaga: PE (egyenes) + PP (göndör, Alap: PP + nem szőtt textília + latex)

  • Szín: zöld - barna (4 árnyalat)
  • Anti-UV stabilizáló
  • Vízelvezetés: 800-1000 l / h / m2
  • Szálmagasság: 30 mm

Műfű 8 év garanciával!

A műfüvek legnagyobb ellensége a napsugárzás, annak is természetesen a romboló UV tartománya. Gyártónk szabadalmazott megoldásai már alapanyag szinten biztosítják az erős UV védelmet, melyet további anti-UV stabilizációs eljárásnak vetik alá.

Az eredmény: igen hosszú színtartási idő, melyre a gyártó 8 év garanciát vállal!

Gyors füvesítés!

A műfüveink közös előnyei, hogy roppant gyorsan telepíthetőek, tetszés szerinti méretre szabhatóak. A méretre vágott elemeket könnyen rögzíthetjük ragasztószalaggal, vagy illesztőszalaggal és ragasztószerrel, melyek szintén megtalálhatóak webáruházunk kínálatában.

Gyönyörű gyep - fűnyírás nélkül!

Az angolok szerint a szép pázsit titka, hogy háromszáz évig öntözik és nyírják. Erről sajnos le kell mondanunk, hiszen ezt a füvet nem kell nyírni minden héten, illetve le kell mondanunk az öntözőrendszer tervezésének, kiépítésének illetve működtetésének minden költségéről és egyben öröméről is...

Aki már próbált szép pázsitot telepíteni és nem sikerült, azoknak javasoljuk, hogy tegyenek egy próbát műfüveinkkel. Már egy kisebb tekercs műfű is kertet varázsol egy erkélyből, vagy garázsból!

Vízáteresztő - csúszásmentes zöld felület műfű segítségével!

Természetesen minden műfű teljesen vízáteresztő, kültéri kivitelű, eső-hó nem árt neki, a víz nem áll meg rajta. Ezáltal csúszásmentes felületet biztosít.

No Allergy: allergiamentes műfű!

A műfű tökéletes megoldás mindazon allergiás betegeknek, melyek érzékenyek a pázsitfűfélék pollenjeire, vagy a fűnyírás közben felvert porra!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!