Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
899 Ft

Kanlux IQ-LED A60 E27 10,5W-WW LED izzó

899 Ft
Gyártói cikkszám: 27276
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Foglalj időpont tanácsadásra, tervezésre vagy kivitelezésre.

Termékinformáció, technikai segítségnyújtás:
+36-70-618-3589

Rendelésekkel kapcsolatos ügyintézés :
+36-30-718-7693

Információk

A Kanlux garantálja a minőségi fényforrásokat és a megbízhatóságot egyaránt. Több mint 20 éves tapasztalattal kínálja termékeit a gyártó. Válassza Ön is a Kanlux termékeit!

A Kanlux IQ-LED fotobiológiai biztonságot, a szem számára kedvező színhőmérsékletet és megbízhatóságot jelent, mindez a klasszikus A60 formába zárva. Az IQ-LED fényforrások teljes használati kényelmet és biztonságot jelentenek, melyet a TÜV Rheinland tanúsítvány igazol.

Ez a fényforrás kiválóan helyettesíthet egy hagyományos izzót és sokkal energiatakarékosabb megoldást nyújt helyette. Vastag csavaros E27-es foglalathoz való, a pontos színhőmérséklet és a dimmelés lehetősége a paraméterek közt van feltüntetve.

Ezen termékek tökéletesen alkalmasak a korábbi halogén, wolfram szálas és kompakt fénycsöves izzóink helyettesítésére, melynek hála 60-90%-os energiamegtakarítást érhetünk el. Ez köszönhető az alacsony energiafelvételüknek, valamint hosszú élettartamuknak: a halogén izzók 2000 órás élettartamával ellentétben akár 15-30.000 órát is kibírnak, mire cserére kerülhet sor, így jóval költséghatékonyabbak nem csak az üzemeltetés, de a karbantartás terén is.

Kialakításuknak köszönhetően semmilyen változást nem veszünk észre a korábban alkalmazott fényforrásainkhoz képest, fejelésük pedig szintén ugyanolyan, ezáltal precízen illeszkednek a foglalatba, és cseréjük rendkívül egyszerű.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!